Wij hebben strategische samenwerkingen met enkele organisaties die van groot belang zijn voor het professioneel kunnen uitvoeren van onze kernprocessen. Deze afspraken hebben betrekking op de procesmatige – en juridische aspecten van onze dienstverlening.

Sparkholder

Sparkholder is een Amsterdamse startup, opgericht in 2013, gericht op het gebied van financieel modelleren, programmeren, IT en data-analyse. Het doel van Sparkholder is om de informatie asymmetrie tussen ondernemers en andere stakeholders te verkleinen. Zo kunnen ondernemers beter ondernemen en hebben ze bijvoorbeeld een grotere kans op financiering. Financiers kunnen op deze manier sneller en eenvoudiger beslissen of een onderneming kredietwaardig is en blijft. 

Onze samenwerking met Sparkholder is gericht op het efficiënt en betrouwbaar kunnen uitvoeren van de financiele analyse bij een financieringsaanvraag en het monitoren van de onderneming na verstrekking van de financiering. De samenwerking met Sparkholder draagt zowel voor de MKB-ondernemer als de financier-investeerder bij aan een oplossing gericht op de lange termijn doelstellingen van beiden.

http://www.sparkholder.com

Bloomstead Advocatuur

Het monitoren van de financiering is een belangrijk onderdeel van het kernproces van Cygnus Finance Support. Negatieve ontwikkelingen kunnen aanleiding zijn de onderneming intensiever te gaan volgen. Dat kan leiden tot het inzetten van specialistische juridische kennis en expertise. Hiervoor hebben we een samenwerking met Bloomstead Advocatuur, gespecialiseerd in assed based lending en risicobeheer.

http://www.bloomstead.nl