Thijs Muijsenberg

Thijs Muijsenberg is lange tijd werkzaam geweest bij de Rabobank en ING. Daar heeft hij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van financieringen, bancaire dienstverlening, management, bedrijfsopvolging en coaching. Binnen de bankwereld was hij onder andere verantwoordelijk voor klantenportefeuilles in het MKB. Hij begeleidde ondernemers bij investeringen, financieringsaanvragen en bedrijfsoverdracht. Ook ben is hij bij beide banken als directeur eindverantwoordelijk geweest van een of meerdere vestigingen. Sinds 2008 is hij zelfstandig als eigenaar van Company Shaping Venlo.

Naast mede-eigenaar van Company Shaping is hij maatschappelijk betrokken, onder andere als bestuurslid van Rotary Venlo Maas en Peel en Stichting Hulp voor Anderen, voorzitter van de Socioclub van VVV-Venlo.

Thijs is gecertificeerd lid van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht. Daarnaast is hij geregistreerd in het Register Adviseur Bedrijfsoverdracht (RAB).

Lees meer over Thijs

Algemene specialisme: strategische planvorming, corporate finance, corporate recovery, bedrijfsoverdracht, marketing, sales en managementcoaching.

Specifiek specialisme: Het nieuwe financieren, Bedrijfsopvolging en Strategische coaching;

Zijn passie is om ondernemers in het MKB hun ambities waar te laten maken. Thijs vindt dat ieder bedrijf een goed vervolg verdient. Daarom begeleid hij, als onafhankelijk adviseur, ondernemers en ondernemingen bij bedrijfsoverdrachten en bedrijfsopvolgingen in het midden- en kleinbedrijf. Maatwerk is hierbij vanzelfsprekend, want ieder bedrijf is uniek, net zoals iedere ondernemer.

Neem contact op:

Thijs Muijsenberg | Kaldenkerkerweg 20 | 5913 AE Venlo
06-20090801 | thijs.muijsenberg@cygnusfinancesupport.nl

Neem contact op +31 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie Van Breestraat 119-2 Amsterdam