Ron Pustjens

Na zijn afstuderen aan het HEAO in 1984 is Ron Pustjens een vijftal jaren actief geweest in het bedrijfsleven in commerciële functies. Vanaf 1989 tot 2008 is hij werkzaam geweest bij de Rabobank, eerst als accountmanager MKB en later als manager en directeur zakelijk van een lokale Rabobank in Midden Limburg. In 2008 is Ron partner geworden bij een organisatie actief in de Corporate Finance. In mei 2014 heeft hij Pustjens Corporate Finance opgericht. Gedurende zijn loopbaan heeft hij vrijwel voortdurend opleidingen en cursussen gevolgd en literatuur bestudeerd op relevante vakgebieden. In 2002 heeft hij zijn Master gehaald in “Management en Organisatie” aan de TIAS Business School, onderdeel van de Universiteit Tilburg. Zijn achtergrond, opleiding en ervaring liggen op het vlak van financiën, bedrijfskunde en management.

Ron opereert met name in de regio Zuid- en Midden-Limburg. Daar is hij geboren en getogen, woonachtig, hij spreekt de taal, weet de weg en kent veel bankiers, accountants en ondernemers. Dat praat makkelijk zo.

Hij opereert in de driehoek ondernemer/accountant/bankier. Het is goed merkbaar dat ondernemers een steeds grotere afstand ervaren met de bankier en in mindere mate ook met de accountant. In beide gevallen ingegeven door kostenbesparing, tijdgebrek en externe regelgeving. Daardoor zijn hiaten ontstaan in de dienstverlening richting de mkb-er. Ron zijn drijfveer is het leveren van extra toegevoegde waarde in deze driehoek. Vaak gaat dit wel in nauwe samenwerking met de accountant en de bankier en regelmatig zelfs op aangeven van een van de twee.

Ondernemers in het MKB missen vaak goede ondersteuning op zeer belangrijke terreinen. Vooral bij het voorbereiden en uitvoeren van bedrijfsoverdrachten, het aantrekken van financieringen en het goed managen van de onderneming. Dit blijkt niet alleen uit de praktijk, maar ook uit onderzoek. Zijn ervaring is dat de traditionele adviseurs van het MKB, zoals de accountant en de bankier dit voor een belangrijk deel laten liggen. Daarom richt Ron zich specifiek hierop, in opdracht van veel ondernemers in het MKB.

Neem contact op:

Ron Pustjens | Stationsweg 7 | 6101 HK Echt
06-13135282 | ron.pustjens@cygnusfinancesupport.nl

Neem contact op 0031 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie Van Breestraat 119-2 Amsterdam