Roel Slomp

Roel Slomp is na het behalen van zijn HEAO diploma gaan werken bij de toenmalige AMRO bank. Hij heeft verschillende functies uitgeoefend, altijd binnen het MKB en het management.

In 1998 heeft Roel de bank verlaten en is als zelfstandig bedrijfsadviseur aan de slag gegaan. Roel is partner van Overname-Experts en van Cygnus Finance Support. Roel is gecertificeerd lid van de BOBB (beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht), en is ook betrokken geweest bij de totstandkoming van deze beroepsorganisatie.

Als bedrijfsadviseur opereert Roel vanuit Hoogeveen. Vanuit Hoogeveen kan hij klanten bedienen in geheel Noord en Oost Nederland.

Lees meer over Roel

Begeleiding van ondernemers bij bedrijfsoverdracht (aankoop danwel verkoop). Begeleiding van ondernemers bij het aanvragen van bedrijfsfinancieringen. Niet alledaagse situaties vormen hierin de grote uitdaging, van meerdere aandeelhouders met verschillende belangen, tot bedrijven met continuïteit problemen, tot bedrijven met verstoorde relatie met huisbankier. Op het moment dat er een goede klik is met de ondernemer zal Roel zich maximaal inspannen om de opdracht tot een goed eind te brengen.

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan wij (klant en Roel) helder proberen te krijgen wat het feitelijke probleem is en of Roel daarin een toegevoegde waarde kan leveren. Zo ja, dan wordt dit vast gelegd in een offerte, en na het verstrekken van de opdracht wordt de klus voortvarend en oplossingsgericht aangepakt.

Neem contact op:

Roel Slomp |De Beugel 15 |7908 NK Hoogeveen
06-22780790 | roel.slomp@cygnusfinancesupport.nl

Neem contact op 0031 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie De Limiet 13 - 15 Vianen