Peter Vonk

Naast zijn rol als vader van 4 kinderen en naast zijn sportieve hobbies, heeft Peter 20 jaar als accountmanager bij diverse Rabobanken gewerkt. Gestart als junior en na enkele jaren gepromoveerd tot senior accountmanager. In 2007 besloot hij voor zichzelf te beginnen, omdat hij zich niet meer thuis voelde in de steeds strakkere regels van de bank. Vanaf 2008 is hij werkzaam als zelfstandig intermediair in bedrijfsfinancieringen, waarbij hij gebruikt maak van zijn netwerk bij banken, crowdfunders, nieuwe financieringsaanbieders als New 10, Funding Circle en Qredits en niet in de laatste plaats een uitgebreid netwerk aan private investeerders (voornamelijk oud-ondernemers, met hun schaapjes op het droge).

Lees meer over Peter

In feite is Peter zijn expertise het financieren van goede plannen, die de bank niet wil doen. Vooral financieringen op basis van overwaarde op vastgoed en zogenaamde scale-ups zijn bij de bank vaak lastig te realiseren. Hiervoor maakt hij gebruik van zijn netwerk aan investeerders.

Peter is optimistisch, creatief en vasthoudend en krijgt een kick van het realiseren van oplossingen. Naar aanleiding van uw hulpvraag, vraag naar kapitaal of vraag naar financieringsoplossing geeft hij snel aan op welke manier hij u kan helpen en hoe de oplossing eruitziet. Die oplossing kan heel divers en creatief zijn en past altijd bij uw wensen. Met een pro-actieve houding staat hij in elk deel van het traject aan uw zijde. Hij rust pas als de oplossing is gerealiseerd.

Neem contact op:

Peter Vonk | Hoefkamplaan 9 | Heiloo 1851 XH

06 51513583 | peter.vonk@cygnusfinancesupport.nl

Neem contact op 0031 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie De Limiet 13 - 15 Vianen