Perry Boogaard

In 1991 is Perry gestart als accountmanager bij ABN AMRO Bank en is daarna via ING Bank terecht gekomen bij de Rabobank. Binnen de Rabobank heeft Perry naast diverse interim opdrachten, management- en directiefuncties bekleed. Vanaf 2014 is hij zelfstandig adviseur en begeleidt hij ondernemers met investerings- en financieringsvraagstukken. Perry is partner bij De Zeeuwse Zaken en opereert voornamelijk in Zuidwest Nederland.

Vanuit een grote mate van deskundigheid op het gebied van financieren en corporate finance en een groot netwerk, brengt Perry partijen bij elkaar. Graag helpt hij u als ondernemer en levert hij een bijdrage aan de groei en bloei van uw onderneming. Perry gelooft in de kracht van het combineren van de virtuele wereld met persoonlijk contact waar uw vraagstukken daadkrachtig worden opgepakt en deskundig worden beantwoord.

Lees meer over Perry

Perry is door zijn bedrijfskundige achtergrond op vele terreinen gesprekpartner voor u als ondernemer. Hij heeft ervaring als directeur en bestuurder en heeft een grote dosis aan kennis op het gebied van bedrijfsfinancieringen, zowel in de rol van relatiemanager als in de rol van fiatteur. Naast financieringsdeskundige is Perry ook gecertificeerd specialist in bedrijfsoverdracht.

  • Bedrijfsfinancieringen

  • Bedrijfsoverdracht

  • Strategisch partner MKB ondernemer

Neem contact op:

Perry Boogaard | Borné 21 | 4374 DA  Zoutelande

0631252107 | perry.boogaard@cygnusfinancesupport.nl

Neem contact op 0031 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie De Limiet 13 - 15 Vianen