Martin van Boxtel

Martin (1965) heeft circa 30 jaar ervaring in de bancaire sector als sparringpartner voor familiebedrijven en in diverse managementfuncties. In goede en slechte tijden is hij betrokken bij de strategische keuzes, investeringen en (her)financieringen van ondernemers.  Hij gelooft daarbij dat ondernemers hun toekomstplannen sneller en beter realiseren als hun bedrijfsfinanciering een stevig en duurzaam fundament kent. Ieder goed businessplan is immers financierbaar; ongeacht de levensfase van de onderneming. Sinds 2018 is Martin partner bij Cygnus Finance Support. Martin woont in Beek en Donk (Noord Brabant) en zijn klanten zijn verspreid over het gehele land.

Door zijn ruime ervaring is Martin een professionele sparringpartner voor ondernemers in het MKB. Hij heeft zich daarbij gespecialiseerd in:

  • Het realiseren van de beste financieringsoplossing.

    Via zijn netwerk heeft hij toegang tot private equity, crowdfunding, banken, leasing, factoring en vastgoedfinanciers waardoor een oplossing op maat mogelijk is, ongeacht de levensfase van het bedrijf.

  • Een professionele begeleiding bij zwaar weer.

    Als turn-around specialist gaat hij voor resultaat; een pragmaticus die het probleem snel doorziet en gedreven is om bij te dragen aan de oplossing. Martin bewaart de rust en is gepokt en gemazeld als het gaat om conflictbemiddeling.

Martin is een bruggenbouwer die de verbinding maakt tussen ondernemer en financiers, waarbij hij een (financierings)oplossing op maat realiseert. Hij combineert dit met een resultaatgerichte aanpak en is daarbij 100% onafhankelijk. En als het tegenzit biedt hij de begeleiding en ondersteuning die nodig is om er uiteindelijk sterker uit te komen. De juiste beslissingen nemen op het juiste moment met de juiste snelheid is immers cruciaal in deze fase.

Neem contact op:

Martin van Boxtel | Kapelstraat 22 | 5741 CE Beek en Donk
06 51 56 48 51 | martin.van.boxtel@cygnusfinancesupport.nl

Neem contact op +31 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie De Limiet 13 - 15 Vianen