Leon Brouns

Leon is gestart binnen een lokale bank als risicobeheerder en is later doorgegroeid naar commerciële directiefuncties bij enkele grotere banken met een sterk aandeel in het MKB. Na een korte periode bij de afdeling Bijzonder Beheer heeft hij na zijn vertrek bij de bank in 2000 wereldwijd geopereerd als adviseur en bestuurder van MKB-ondernemingen met continuiteitsproblemen. In 2016 stond Leon met Jan Hodzelmans aan de wieg van Cygnus Finance Support en is managing partner.

 

Als adviseur opereert Leon vanuit zijn woonplaats Helmond in Noord Brabant. Zijn relaties zijn verspreid over het land en daarbuiten met de nadruk op Noord-Brabant.

Leon is een generalist met ruime ervaring als adviseur en bestuurder in meerdere bedrijven actief in diverse sectoren van het MKB. Opgeleid als financieringsspecialist heeft hij zich verbreed naar alle facetten van de bedrijfsvoering van de MKB-onderneming. Vanuit zijn rol als adviseur van Cygnus Finance Support concentreert hij zich op de volgende aandachtsgebieden.

  • Bedrijfsfinancieringen

  • Herstructureringen

  • Interimmanagement

Vanuit zijn oplossingsgerichte aanpak werkt Leon graag met ondernemingen waar niet alles als vanzelfsprekend gaat. Complexe bedrijfsstructuren, lastige situaties en tegenwind ziet Leon als een uitdaging en niet als een belemmering. Leon vereenzelvigd zich graag met de ondernemingen waar hij bij betrokken is. Hij voelt zich snel betrokken bij de ondernemer en zijn onderneming. Als Leon vertrouwen heeft in de plannen van de ondernemer gaat hij tot het uiterste om hem te helpen zijn plannen te realiseren.

Neem contact op:

Leon Brouns | Lambert Colenstraat 3 | 5708 BZ Helmond
06-53514508 | leon.brouns@cygnusfinancesupport.nl

Neem contact op +31 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie De Limiet 13 - 15 Vianen