(085) 0602402 | info@cygnusfinancesupport.nl

Bedrijfsovername financieren

Cygnus Finance Support heeft als specialisme het financieren van bedrijfsovername. Onze adviseurs hebben een jaren lange ervaring in het adviseren van de beste financieringsoplossingen. We werken samen met de belangrijkste financiers van Nederland waardoor wij beschikking hebben tot alle mogelijke financieringsvormen. Hierdoor kunnen wij een financiering realiseren tegen de beste voorwaarden en laagste rente’s. 

 

Experts in bedrijfsovername financieringen

Bij de aan- en verkoop van ondernemingen komt vrijwel altijd ook een financieringsvraag op tafel. Naast de financiering van de reguliere bedrijfsactiviteiten gaat het dan over de financiering van b.v. aandelen, goodwill of licenties en octrooien. Om die behoeften van de onderneming goed te kunnen invullen is specifieke kennis een absolute noodzaak. Wij hebben samenwerkingen met financiers die hiervoor speciale financieringsproducten hebben ontwikkeld. Enkele van de Cygnus adviseurs zijn gecertificeerde bedrijfsovername specialisten van de beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht, de BOBB.

Kunnen wij u helpen?
Wilt u meer informatie of even sparren over de mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons of bel  voor meer informatie.

✓ Onafhankelijk

✓ Specialist in bedrijfsovername financieringen

✓ BOBB gecertificeerde overname adviseurs

✓ Beschikking tot alle vormen van kapitaal

✓ Plan vrijblijvend een afspraak in

Wilt u direct weten welke mogelijkheden u heeft met betrekking tot het financieren van een bedrijfsovername? Start dan direct uw aanvraag d.m.v. het invullen van het formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op. 

Ontdek direct uw mogelijkheden

Knab-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
Rabobank-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
ING-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
Spotcap-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support-
geld voor elkaar
Alfa-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
ABN-Amro-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
Funding-Circle-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support-
Deutsche-Bank-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
Cygnus Finance Support - Logo - One planet crowd - V1
Beequip-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
Cygnus Finance Support - Logo - Symbid - V1

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Het is mogelijk om een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze adviseurs gespecialiseerd in bedrijfsovername financieringen. 

Neem contact op 0031 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie Van Breestraat 119-2 Amsterdam