Cees de Lang

Cees is voormalig bankier. Gedurende de eerste helft van zijn bank carrière werkzaam geweest in verschillende functies binnen het domein van bedrijfsfinancieringen. Daarna in de jaren negentig en rond de milleniumwisseling bezig geweest met herstructurering van bedrijven in een groot aantal sectoren binnen het MBK, maar ook in de agrarische sector. In 2005 heeft hij het bankwezen verlaten om, vanuit een adviespraktijk ondernemers te ondersteunen vanuit organisatie en financials. In de jaren van de financiële crisis een groot aantal ondernemingen door zwaar weer heen geholpen. De laatste vijf jaar geacteerd vanuit een combinatie van financieringsspecialisme en herstructureringen/turnarounds. Met als belangrijkste instrument Financial Engineering.

Cees opereert vanuit de mooie Betuwe, tussen de grote rivieren (Geldermalsen) en bestrijkt met zijn advieswerk het hele land.

  • Bedrijfsfinancieringen MKB en Agri
  • Financial Engineering
  • Herstructurering en Turnarounds

Cees is open en direct. Pragmaticus pur sang. No nonsens en puur. Is integer en beheerst in zijn contacten met andere mensen. Is in zijn aanpak gericht op oplossingen door verbetering en vernieuwing. Doorziet snel organisaties en exploitaties. Is gedreven om met zijn ideeën een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van ondernemingen. Weet in crisissituaties rust te bewaren en te vertrouwen op het proces. Meester in interventies en de-escalaties. (Bijna) altijd optimistisch, maar zeker altijd constructief.

Neem contact op:

Cees de Lang| De Limiet | 4131 NR Vianen

06-51753684 | cees.delang@cygnusfinancesupport.nl

Neem contact op 0031 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie De Limiet 13 - 15 Vianen