Even voorstellen, Geert-Jan Berning

25 sep

Even voorstellen, Geert-Jan Berning

Geert-Jan Berning is de nieuwste aanwinst binnen het Cygnus team en wij stellen hem graag aan u voor. 

Geert-Jan, is getrouwd, vader van twee zonen en woonachtig onder de rook van Nijmegen. Een echte sportman en houdt met name van tennissen, wandelen, golf en skiën. Daarnaast is hij bestuurslid van diverse verenigingen  en draagt hij graag maatschappelijk zijn steentje bij.

Gefascineerd door wat ondernemers doen en willen bereiken is hij al jaren werkzaam in de financiële dienstverlening. Na zijn studie bedrijfseconomie In Tilburg is hij actief geweest in het bankwezen in verschillende rollen als accountmanager zakelijk tot districtsdirecteur van diverse teams. Hierbij heeft hij zowel zakelijk als ondernemers in privé geadviseerd en weet hij als geen ander hoe dat samenspel verloopt. Ondernemers en ondernemende mensen hebben met name zijn passie. Als mens is hij altijd al bezig met mensen om zich heen, naast een uitgebreid scala aan vakinhoudelijke opleidingen aan de zakelijke kant is hij ook aangesloten bij de Federatie Financial Planners (FFP) en Erkend Hypothecair Planner (EHP).

Deze inzichten en ervaringen hebben hem verder geholpen om als zelfstandig ondernemer samen te gaan werken met Cygnus Finance Support om daarmee andere ondernemers verder te brengen. Zodat je als ondernemer nog beter je doelen kunt realiseren en nog meer financiële rust en geluk kunt ervaren. 

Ben je geïnteresseerd? Geert-Jan nodigt u graag uit om kennis te maken onder het genot van een kop koffie.

Geert-Jan is bereikbaar per mail via: geertjan.berning@cygnusfinancesupport.nl en telefonisch via 06 13592480.

Of bekijk direct zijn persoonlijke pagina: https://www.cygnusfinancesupport.nl/geertjan-berning