Welkom Jan Heida

28 aug

Welkom Jan Heida

Het team van Cygnus Finance Support breidt uit, Jan Heida opent de allereerste Cygnus vestiging in Friesland. 

Na een carrière bij de Rabobank waarin hij verschillende (management)functies heeft vervuld is Jan per maart 2019 van start gegaan als onafhankelijk specialist in zakelijke financieringen. 

Hij heeft ervaren dat alleen de markt bewerken toch minder bij hem paste en hij behoefte had om zich aan te sluiten bij een grotere organisatie. Ook omdat hij gelooft dat het onafhankelijke intermediair een plaats gaat veroveren in de markt en dat deze markt zich gaat uitkristalliseren. ‘’Het nieuwe concept van Cygnus om zich als intermediair te profileren in samenwerking met een breed aantal aanbieders, spreekt me aan’’. 

Met de stap naar Cygnus gaat Jan aan de slag om met zijn kennis en ervaring ondernemers te ondersteunen bij hun financieringsvraagstukken. ‘’De klanten van de banken ervaren in de relatie met hun bank steeds meer afstand. Er is steeds minder ruimte voor het persoonlijke contact. Dat vind ik jammer en biedt tegelijk kansen’’. Jan is de ideale betrokken gesprekspartner voor de ondernemer om zijn financieringsvraagstuk op haalbaarheid en volledigheid te toetsen. Ook de ondernemer met tegenwind en die bij de bank in bijzonder beheer zit kan hij ondersteunen met begrip, opsporen van oorzaken en bieden van een toekomstperspectief. 

Uitgebreider kennis maken?

Persoonlijk kennis maken met Jan, of heeft u een financieringsvraagstuk waar u graag met hem over wilt sparren? Hij is bereikbaar per mail via: jan.heida@cygnusfinancesupport.nlen 06 10862005. Of bekijk direct zijn persoonlijke pagina: https://www.cygnusfinancesupport.nl/jan-heida/