Ramon, welkom bij Cygnus Finance Support

26 jun
Ramon van der Lans Cygnus Finance Support

Ramon, welkom bij Cygnus Finance Support

Ramon van der Lans is de nieuwste adviseur binnen het Cygnus team. Wij stellen hem graag aan u voor.

Ramon is 41 jaar, getrouwd en heeft twee jonge dochters. Hij woont middenin de Bollenstreek, met het strand van Noordwijk, maar ook de steden Leiden, Haarlem en Amsterdam en Den Haag in de nabijheid. Is sportief en houdt van zwemmen, skiën, MTB-en, golf en hardlopen. 

Na ruim 16 jaar als accountmanager (groot)zakelijk bij een van de grootbanken in Nederland, werd het tijd om zijn kennis en ervaring breder, objectief en onafhankelijk in te zetten. Daarom is hij in 2017 gestart als zelfstandig bedrijfsadviseur, waarbij hij startende en reeds gevestigde ondernemingen begeleidt in investerings- en financieringstrajecten en fungeert als strategisch sparringpartner van de ondernemer. 

Per juni 2019 heeft hij zich aangesloten bij Cygnus Finance Support, ‘’Cygnus heeft betrokkenheid en een langdurige relatie met ondernemers en haar aangesloten partners hoog in het vaandel staan, wat ook mijn kernwaarden zijn. Daarnaast zorgt de samenwerking met een partij die ertoe doet in de markt voor continuïteit en betere toegang tot financieringsmogelijkheden’’.

Wanneer we Ramon vragen naar zijn toekomstplannen heeft hij een duidelijke missie:‘’Ik wil in de Bollenstreek, maar met name de gemeente Teylingen waar ik woonachtig ben dé persoon zijn, waar je moet zijn voor zakelijke financieringen’’. 

Waarom moeten ondernemers Ramon inschakelen? 

  • Hij is een persoonlijk, betrokken en eerlijke sparringpartner voor nu en de toekomst.
  • Heeft expertise in een groot aantal branches, met specialiteiten horeca, detailhandel en transport.
  • Daarnaast heeft hij veel ervaring met het optimaliseren van ondernemers- en financieringsplannen.

Wij wensen Ramon heel veel succes met het realiseren van zijn doel. Ondernemers in en rondom de Bollenstreek, Ramon van der Lans staat klaar om u te helpen op het gebied van zakelijke financieringen.

Uitgebreider kennismaken of contact opnemen? Bereik Ramon via: ramon.vanderlans@cygnusfinancesupport.nl of via: 06-14781885.