Jurgen Aarts, welkom bij Cygnus!

21 mei
Adviseur Cygnus Jurgen Aarts

Jurgen Aarts, welkom bij Cygnus!

Per 01-05-2019 maakt Jurgen deel uit van het Cygnus team. 

Hij stelt zich graag aan u voor

Ik ben werkzaam geweest als obligatiehandelaar, adviseur van vastrentende institutionele beleggers en hoofd funding van twee beursgenoteerde bedrijven, Fortis en AbnAmro. Hier heb ik als ‘head of funding’ lange tijd de financiering verzorgd van deze financiële instellingen. 

Daarnaast heb ik samen met mijn vrouw drie drogisterijen onder een succesvolle franchiseformule. Ik ben dus ook zelf ondernemer en begrijp hierdoor de financieringsvraagstukken van kleine en grote bedrijven uit eigen ervaring.

Nieuwe uitdaging

Ik zit niet graag stil en merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Door mijn ervaringen als bankier maar ook als ondernemer denk ik het aanspreek punt te zijn om ondernemers te helpen om nog meer geld te verdienen. Hoe? Dat leg ik graag uit: 

Als bedrijfsadviseur wil ik geld verdienen voor de ondernemer. Meer geld besparen dan mijn onkosten is ook goed. In elk bedrijf zijn twee basisrisico’s; business risk en financial risk. Ondernemers kennen hun business. Ze kennen de marktpartijen, hun producten en de trends in de markt. Zij managen het business risk, maar hebben vaak weinig aandacht voor het financial risk. Door ook het financial risk te managen met de partner die marktpartijen, producten en trends in de markt kent, kan een ondernemer zijn doelstellingen planmatig bereiken. Dan gaat hij echt geld verdienen!

Succes van Franchise module

Ik geloof in het succes van een franchise module en ben me daarom gaan oriënteren welke club het beste bij mij past. Ik heb toen het besluit genomen om mij aan te sluiten bij Cygnus. Bij Cygnus werken gedreven professionals die het belang van hun cliënten dienen. Het ontwikkelen van zo’n partnerrelatie geeft meerwaarde boven het éénmalig verkopen van een product. De formule geeft hiervoor goede ondersteuning en verdient daarmee bestaansrecht. Verder zie ik bij Cygnus allemaal vriendelijke slimmeriken. Daar wil ik graag bij horen!

Een makelaar in bedrijfsfinancieringen

Ondernemers kunnen gewoon meer geld verdienen. Met een goed plan en de juiste financiering heb je de juiste ingrediënten voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Daarvoor heb je specialisten nodig. Die specialist kent de belangen van de onderneming en mogelijkheden te besparen op de financieringskosten. Dat levert geld op. De beste adviseur is vaak niet een verkoper van één product of van één toeleverancier. De beste adviseur is een makelaar in bedrijfsfinancieringen, die zijn markt kent en jouw bedrijf leert kennen. De bemiddelingskosten verdien je gemakkelijk terug! 

Uitgebreider kennis maken met Jurgen? Dat kan per mail Jurgen.aarts@cygnusfinancesupport of via 06-51152694