Succesvolle financiering Delmte Bouw

13 mei

Succesvolle financiering Delmte Bouw

Toen ondernemer Pascal Delmte (37) het bedrijfspand wat ze destijds huurde graag wilde kopen had hij hiervoor een financiering nodig. Hij is bij Eric Lampe en Wadii Bousidi van Cygnus Finance Support terecht gekomen. Samen hebben zij met onze financieringspartner ABN-AMRO, hem kunnen helpen om zijn plannen te realiseren.

Delmtebouw is een jong en dynamisch bedrijf en is actief op de onderhouds- en (ver)bouwmarkt. Tevens vervaardigen ze op kleine schaal meubels. De afnemers en klanten zijn zowel zakelijk als particulier. 

Pascal geeft aan dat de samenwerking top is verlopen, hij heeft goed advies gekregen en hulp daar waar nodig was. ‘’Als het in de toekomst nodig is maken we zeker weer gebruik van de diensten’’ voegt hij toe.  

Groeiambities 

Als we Pascal vragen wat zijn toekomstplannen zijn is hij heel duidelijk: ‘’Hard werken om nog groter te worden, en dat is nu mogelijk met de aankoop van het bedrijfspand’’. 

Wij wensen Pascal van Delmtebouw heel veel succes met de verdere uitbouw van zijn bedrijf. 

Benieuwd waar uw kansen liggen?

Door het grote aanbod van verschillende financieringsvormen is het voor veel ondernemers vaak niet duidelijk welke financieringsvorm het meest geschikt is. Heeft u een financieringsvraagstuk of wilt u gewoon even sparren over uw mogelijkheden. Laten we kennismaken!