Welkom Eric van der Does

09 mei

Welkom Eric van der Does

Cygnus Finance Support groeit gestaag door! Per 01-05-2019 opent Eric van der Does een nieuwe Cygnus vestiging in de regio IJmond.

Wie is Eric van der Does? Wij laten u alvast beter met hem kennis maken!

Eric is gestart als bankier bij ABN-AMRO en ING als relatiemanager, directeur en agrarisch specialist. Hij heeft allerlei bedrijven en sectoren bediend van klein- tot grootbedrijf. De laatste 2 jaar is hij werkzaam geweest als exportmanager in scheepsbouwstaal bij De Boer Staal. Hierdoor heeft hij een ruime ervaring als financieringsspecialist, in sales en relatiemanagement.

Zelfstandig maar niet alleen

Met al deze ervaringen op zak heeft hij begin dit jaar besloten dat het zijn moment was om als zelfstandig bedrijfsadviseur van start te gaan. Hij heeft gekozen om zich aan te sluiten bij Cygnus Finance Support. ‘’Cygnus is een leuke club mensen die hands on en met een nieuwe blik zoeken naar een passende oplossing voor ondernemers met hun financieringsvraagstukken. Het is nog een jonge club maar met veel ambitie waar heel veel mogelijk is. Om samen een nog mooier merk te realiseren zodat de kracht om met grotere partijen samen te werken kan worden vergroot’’.

Eric voorziet in de behoefte van bedrijven bij het opstellen van het verbeteren van het financieel management en het verkrijgen van en of behouden van de beschikbare financiering. Niet alleen via de traditionele kanalen maar juist ook via de nieuwe aanbieders van kapitaal. Kortom, hij is een makelaar in financieringsoplossingen. Daarnaast biedt hij graag ondersteuning in het proces, de rapportages, de financiële targets en de kwaliteit van de interne organisatie.

Leon Brouns, managing partner, van Cygnus geeft aan dat hij bij het eerste kennismakingsgesprek met Eric direct een goed gevoel had en dat Eric zowel de taal spreekt van de ondernemer als de bankier en dat hij de intermediair rol met verve kan vervullen. Wij zijn dan ook erg blij dat Eric zich heeft aan gesloten bij Cygnus.

Uitgebreider kennis maken?

Persoonlijk kennis maken met Eric of heeft u een financieringsvraagstuk waar u graag met hem even over wilt sparren. Hij is bereikbaar via: 06-53573131en eric.vanderdoes@cygnusfinancesupport.nl