Van horecaondernemer naar vastgoedonderneming

15 apr
Financiering Cygnus & Mogelijk

Van horecaondernemer naar vastgoedonderneming

Na de verkoop van hun bekende Wilma&Alberts Famous Barbq Steakhouse in het centrum van Haarlem hebben Renate en Lucas Krabshuis het roer omgegooid. Na bijna twee decennia hun gasten te hebben verrast met de meest heerlijke vleesgerechten zijn de potten en pannen verruild voor de figuurlijke hamer en boormachine.

Na een korte rustperiode zijn Renate en Lucas inmiddels gedreven vastgoedontwikkelaars en verhuurders van appartementen aan toeristen in Zandvoort. Voor de verdere uitbouw hiervan hebben Renate en Lucas onlangs een financiering gekregen die tot stand is gekomen door de samenwerking tussen Mogelijk Vastgoed Financiering en Cygnus Finance Support.

Wij wensen Renate en Lucas heel veel succes met de uitvoering van alle mooie plannen!

Ziet u geweldige groeikansen voor uw bedrijf? Of wilt u juist een bedrijf starten? En heeft u daarvoor (extra) kapitaal nodig? Wij helpen u graag om uw plannen te realiseren! U kunt een vrijblijvende afspraak met ons maken of bel naar0031 850602401 voor meer informatie.