CYGNUS staat klaar voor de MKB’er met een financieringsvraag

27 feb
Ondernemers moeite bedrijfsfinanciering krijgen

CYGNUS staat klaar voor de MKB’er met een financieringsvraag

“Ondernemers huiverig voor online financiers door gebrek aan persoonlijk contact” is de kop van een artikel in magazine de Ondernemer. Deze conclusie trekt MKB financieringsplatform October.  Uit door hen gedaan onderzoek blijkt dat heel veel ondernemers er niet in slagen hun financieringsbehoefte rond te krijgen. Zij kennen wel het bestaan van alternatieve financiers maar vinden een voor hen anonieme financier kennelijk een te hoge drempel om daar hun financiële hebben en houden aan toe te vertrouwen. Het persoonlijke contact wordt gemist en men weet ook niet of men wel bij het juiste adres aanklopt.

Ondernemers slagen er niet in hun financieringsbehoefte rond te krijgen

Het is natuurlijk heel jammer dat er een hele grote groep MKB ondernemers is die hun financieringsbehoefte niet geregeld krijgt door deze belemmering. Dit terwijl er inmiddels zoveel alternatieve financiers op de markt actief zijn dat je kunt stellen dat in elk type financieringsbehoefte kan worden voorzien. Van traditionele lening of krediet tot achtergestelde lening, converteerbare lening, factoring, leasing, staatsgarantielening enzovoorts. 

Persoonlijk én eenvoudig

Wij begrijpen ondernemers, hun aarzeling en hun zoektocht. Dat is exact de reden waarom Cygnus is opgericht. Wij maken financieren weer makkelijk en persoonlijk voor MKB’ers. Onze adviseurs hebben een schat aan kennis en ervaring om die financiering voor u te regelen die past bij uw behoefte, uw onderneming en uw persoonlijke voorkeur. Elke financieringsaanvraag wordt vanaf het eerste contact door een bedrijfsadviseur behandeld. Wij geloven nog steeds: U bent als ondernemer uniek en daar handelen wij ook naar. Cygnus heeft een relatie met alle traditionele banken zowel als vele alternatieve financiers zoals crowdfunding platforms, direct lenders, fintechs en informals. Cygnus is een onafhankelijke intermediair. Wij zetten ons graag in om de voor u optimale bedrijfsfinanciering te onderzoeken en te regelen…… wellicht bij October!

Bedrijfsfinanciering aanvragen

Online uw aanvraag indienen? Dit kunt u heel eenvoudig doen. Start hier uw financieringsaanvraag. Geheel vrijblijvend en kosteloos. Binnen 24 uur neemt een van onze adviseurs met u contact op om persoonlijk kennis te maken.