René Strik – Meer dan alleen adviseur

01 nov
René Strik - CFO en specialist in Agri & Trade Commodity Finance

René Strik – Meer dan alleen adviseur

Wij stellen graag aan u voor, René Strik. René, de eerste niet oud-bankier binnen Cygnus Finance Support! Alleen dit is al reden genoeg om meer van René te weten te komen. Wij zijn blij dat René zich heeft aangesloten bij Cygnus en laten u graag kennis met hem maken. 

René heeft al meer dan 30 jaar ervaring als Interim-management & Advies in strategiebepaling, financieel management en corporate finance.  René heeft gedurende zijn 30-jarige internationale carrière gewerkt als controller, financieel manager en CFO bij diverse handels- en productiebedrijven; zowel beursgenoteerd als MKB. Hierbij heeft hij veel te maken gehad met investeerders, banken en bedrijfsfinancieringen. In 2017 is René zijn eigen adviespraktijk SIA Management begonnen vanuit Hoorn. Zijn belangrijkste motivatie hiervoor was en is dat hij door zijn netwerk veelvuldig werd gevraagd om assistentie te verlenen bij het verkrijgen en/of het behouden van een financiering. Omdat René zowel de taal van de ondernemer spreekt als die van de bank begrijpt is hij een zeer geschikte intermediair bij dergelijke opdrachten. In 2018 heeft René zich aangesloten bij Cygnus Finance Support. Binnen Cygnus is hij dé specialist in Agri & Trade Commodity Finance!

Wat doet René binnen Cygnus Finance Support?

Naast zijn rol van financieringsspecialist voorziet René in de behoefte van ondernemingen aan (parttime/interim) CFO-ondersteuning bij het opstellen van de strategie, het verbeteren van het financieel management en het verkrijgen of behouden van de beschikbare financiering. Financiers stellen steeds hogere eisen aan ondernemingen m.b.t. de gepresenteerde strategie, de rapportages, de financiële targets en de kwaliteit van de interne organisatie. Hierdoor wordt het voor deze ondernemingen steeds uitdagender om een passende financiering te krijgen dan wel te behouden. René ondersteunt hierbij.

Hoe werkt René?

René ADVISEERT bij het opstellen van de bedrijfsplannen en de strategiebepaling.
Daarnaast BEGELEIDT hij ondernemers bij financieringsaanvragen en bedrijfswaarderingen. Waar nodig TREEDT hij op als (parttime/interim) CFO in financieel management- en risicomanagement projecten en tijdens crisissituaties (Financial Restructuring & Recovery).

Meer dan alleen adviseur

René is niet alleen een adviseur maar tevens ook een partij die ondernemingen assisteert bij het implementeren van het advies. Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van advies en implementatie. René is beschikbaar op projectbasis of als parttime CFO voor een x-aantal dagdelen per maand. Professionele ondersteuning nodig? Of wilt U gewoon eerst eens nader kennis met hem maken? Neem gerust contact op.

René Strik | Nieuwe Steen 25 | 1625 HV Hoorn

06-51979052rene.strik@cygnusfinancesupport.nl